Entregues DIJOUS i DIVENDRES a tot CATALUNYA. Entrega gratuïta a partir de 60€.

Sobre Carns Vila

Empresa Familiar

Carns Vila és una empresa familiar de Cornellà del Terri (Girona) creada l'any 1936 amb una carnisseria de poble.

Actualment treballem en l'àmbit de la restauració servint a hotels, carnisseries, col·legis i càterings. També servim a restaurants de Girona i Barcelona, alguns d'ells amb estrella Michelin.

L'any 1968 vam adquirir una explotació per la criança pròpia de bestiar on controlem estrictament l'alimentació equilibrada i sana del bestiar.

L'any 2004 vam comprar uns equipaments moderns que ens permeten portar un control de qualitat i traçabilitat, "de la granja a la taula".

L'experiència del nostre equip, juntament amb la política de qualitat, permet aconseguir un producte de primer nivell i donar un servei personalitzat als nostres clients.

Els Nostres Productes

A Carns Vila servim tot tipus de productes càrnics:

  • Vaca madurada
  • Vedella
  • Pernils i Embotits Ibèrics
  • Porc
  • Xai
  • Elaborats de carn

Ens encanta la carn i el producte de qualitat, i és per això que venem Pernils ibèrics de gla (de raça 100% ibèrica) i també carn de vaca madurada en sec (Dry Aged).

Si ets un amant de la carn i el pernil com nosaltres. et recomanem aquests 2 productes del nostre catàleg:

  1. Txuletó de Vaca Madurat 60 dies (Dry Aged) – Peça d'1Kg aprox: El millor troç de carn que venem. Tothom qui el prova diu que és el millor que ha provat mai. T'animes a fer-lo a la brasa?
  2. Llescat d'Espatlla Ibèrica de Gla (bellota) Brida Negra - 100% Pura - 10 sobres de 100 grams: El nostre millor pernil llescat a màquina i envasat en sobres al buit. Nosaltres el mengem per esmorzar o per als un brunchs de confinament.

Contacta amb Nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta, pots contactar amb nosaltres: